Охранител и гост на хотел се биха за песен във Вършец

Снимка: Архив

Гард и гост на спа комплекс във Вършец се сбили в пиано бар. В схватката двамата си нанасяли удари с пистолет, който минавал от ръка в ръка, съобщиха от полицията.

Мелето се разиграло в неделя в един от хотелите на курортния град. Към 4,05 часа на телефон 112 бил подаден сигнал за сбиване между двама мъже. Пристигналият на мястото дежурен автопатрул на МВР установил, че в разправията участвали гардът Георги Н./46 г./ от Вършец и гостът на хотела Александър Й./22 г./ от Пловдив. Те разказали, че между тях е имало спор, при който охранителят обидил пловдивчанина , който пък го ударил с ръка в лицето. Двамата заявили, че нямат претенции един към друг и отказали съдействие от органите на МВР.

При започналата проверка на случая обаче полицаите установили,че на 10 декември между мъжете е имало две сбивания с много разменени удари - пред входа на пиано-бара и във фоайето на хотела. От записите от охранителните камери се виждало, че при първото сбиване Александър Й. държи пистолет, който по-късно му е отнет от гарда и с оръжието са му нанесени удари по главата и тялото. Газовият пистолет е открит със засъхнала кръв по него, захвърлен до входа на хотела. Засега не е известно чие е оръжието.

Очевидци пък разказали, че гардът и гостът се скарали в пиано-бара за поръчана песен и схватката им се пренесла навън.

По случая е заведена преписка в РУ Вършец. 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право