Още три жени обвиниха Дъстин Хофман в сексуален тормоз

Още три жени обвиниха Дъстин Хофман в сексуални посегателства, съобщиха световните агенции, цитирайки сп. "Варайъти". Така вече жертвите на филмовата звезда станаха шест.

Инцидентите са станали през 80-те години на миналия век. Две от жените разказаха, че Хофман им е посегнал през 1987 г., а третата - че той се е разголил през нея през 1980 г. и е поискал да му масажира стъпалата, когато е била на 16 години.

Адвокатът на 80-годишния актьор заяви, че обвиненията са "клеветнически лъжи".

Едната от жените е сценаристката Кори Томас, която е била съученичка на дъщерята на актьора. Тя разказа, че той се разголил пред нея в хотелска стая, когато е била на 16 години. Спасило я телефонно позвъняване от майка й.

Другата жена - Мелиса Кестър разказа, че актьорът е бръкнал в гащичките й, докато са били в звукозаписно студио за филма "Ищар", скрити зад партитура. Той направил същото и с актриса по време на снимките на същия филм.

През последните два месеца други три жени обвиниха Дъстин Хофман в сексуален тормоз или нападение. Актрисата Катрин Росетър и писателката Ана Греъм Хънтър заявиха, че той ги е опипвал многократно, докато са работили по пиесата и филма "Смъртта на търговския пътник" от 1983 г. до 1985 г. Телевизионната сценаристка Уенди Рис Гатсиунис също каза, че е станала жертва на сексуален тормоз от страна на Дъстин Хофман през 1991 г.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Америка