Павел, Венци Венц и Дара се глезят с 5 звезди

Втора обща песен за хитовите изпълнители

Пуснаха изненадващо дует, в който и тримата са автори на музиката и текста

Идеята се ражда от съвместно пътуване

Година след първата колаборация на Павел и Венци Венц и Дара, наречена “Срещу мен”, тримата вадят втори съвместен проект със заглавие “Хотел 5 звезди”. Освен че са най-добри приятели, когато влязат в студио Павката, Венци и Дара се превръщат в интересен авторски екипи за създаване на музика. В “Хотел 5 звезди” си поделят авторския кредит за музиката и текста, а звученето е резултат от продуцентския талант на Павел.

Сингълът е създаден по време на сесия за писане на песни, която “Вирджиния Рекърдс” им организира във Велинград. Писането на песни там прераства в щур купон, който обаче ражда и няколко парчета, едно от които е посветено на самото място.

Видеото на “Хотел 5 звезди” е възложено на Павлин Иванов - Bashmotion, а зад камерата е операторът Андрей Андреев. Стилен, минималистичен свят, разграфен за три от най-популярните артисти у нас и за техните видения - в него е визуално приютен петзвездният хотел на Паве, Венци Венц и Дара.

На снимачната площадка Павел докарва една от сбъднатите си мечти - мотор, който всъщност е поръчкова машина с елементи от високоскоростните играчки на Черния рицар. Венци пък затваря егото си зад стъклена витрина и го превръща в музеен експонат, а Дара е опасна и цветна енергия.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл