Павел Колев: "Левски" е подсигурен финансово в краткосрочен план

Павел Колев, изпълнителният директор на "Левски", призна, че клубът е финансово осигурен, но в краткосрочен план, ако се стигне до нови сериозни сътресения. Изялвелието на шефа на "сините" дойде след втората по рода си среща между феновете на тима и ръководството в лицето на Васил Божков и Георги Попов.

"Към днешна дата санитарният минимум "Левски" да съществува е не по-малко 1 550 000 лв - обясни Колев. - Това е сума, в която не се включва покриването на стари задължения, ако не се обслужват задълженията към Националната Агенция по Приходите и не се правят инвестиции в инфраструктура и трансфери. Това е абсолютен санитарен минимум. Клубът функционира абсолютно нормално. В краткосрочен план нямаме притеснения, ние работим по стратегията, която сме начертали спортно-технически и административно. Ако ни информират за промяна, ще преподредим цели и задачи."

"Не очаквайте да изнасям диалози от срещата вътре - обясни Колев. - Феновете имаха време да помислят след срещата, която проведохме в неделя. Събрахме се да кажат какво мислят по въпроса. Междувременно излезе информация, че ще има среща на феновете с Бойко Борисов. На тази среща вероятно ще се случат повечето неща."

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ