„Пазители на Галактиката 2“ със световна премиера

Старлод отново е на линия за космически екшън

“Пазители на Галактиката 2” е един от най-големите филми на годината и със сигурност ще се превърне в един от най-масивните хитове на 2017-а. От този петък космическият комиксов екшън вече е по кината в страната и по света, като прогнозите са за 1 млрд. долара приходи от продадени билети в глобален мащаб.

26-5Дни преди премиерата в интернет вече пуснаха колекция от нови и страшно интересни рекламни материали, които са част от мащабната маркетингова кампания на филма. Те притежават интригуваща визуална естетика и много фенове се надяват, че този път филмът ще бъде на нивото на рекламите си, а не както обикновено. Важен момент е и завръщането в голяма продукция на великолепния характерен актьор Майкъл Рукър. Роли има и за легендите Кърт Ръсел и Слай Сталоун.

Ето и официалния синопсис на филма, който тръгва в началото на май: “Под звуците на Awesome Mixtape #2 в “Пазители на Галактиката 2” продължават приключенията на бандата, които прекрачват нови граници в безбрежния Космос.

Пазителите трябва да се борят, за да запазят своеобразното си семейство, и същевременно се опитват да разплетат мистерията около истинския произход на Питър Куил. Отколешни врагове се превръщат в съюзници, а любими на феновете герои от класическите комикс истории се включват, за да помогнат на нашите герои в мисиите им. Кинематографичната вселена на Marvel продължава да се разраства…”

Режисьор и сценарист на “Пазители на Галактиката 2” (Guardians of the Galaxy Vol. 2) е Джеймс Гън. В ролите са Крис Прат, Зоуи Салдана, Вин Дизел, Брадли Купър, Глен Клоуз, Пом Клементиев...

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино