Пазят Живко Миланов за дербито с ЦСКА

Живко Миланов единствен от новите попълнения не дебютира за „Левски“ в двубоя с „Локомотив“ (Пловдив) при равенството 1:1. Бранителят има лека травма, получена на една от първите му тренировки след завръщането на „Герена“. А Георги Дерменджиев, наставникът на тима, призна, че опитният десен бранител има нужда от 5-6 дни преди да бъде напълно възстановен. Много е вероятно Миланов, пристигнал със свободен трансфер след престой в кипърския гранд АПОЕЛ, да дебютира за трети път с екипа на „сините“ директно срещу „червените“ в неделя.

„Всеки треньор би искал да започне с победа – обясни Дерменджиев след равенството 1:1. - Футболистите изтърпяха много през последния месец и искаха да спечелят на всяка цена. Върху тях има напрежение, има затормозяване. Този психологически момент ще трябва да го премахнем. Разочарован съм от резултата, защото исках да тръгнем с победа.“

Днес отборът ще поднесе цветя и ще сведе глави на паметника на Васил Левски в памет на Апостола, обесен на този ден преди 146 години. В сряда пък е мачът с „Витоша“ (Бистрица) от междинния 22-и кръг.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ