Памела Андерсън: Съкрушена съм, приятелят ми си има любовница

Актрисата призна, че футболистът Адил Рами я е мамил през цялата им връзка

Секс символът Памела Андерсън шокира феновете си с признанието, че половинката й Адил Рами е имал любовница през цялата им връзка, продължила над 2 години.

"Толкова ми е трудно да го приема. Последните (повече от) 2 години от живота ми са били лъжа. Била съм мамена и заблуждавана, че това е Голямата любов. Съкрушена съм от това, което разбрах последните дни. Той е водил двойнствен живот през цялото време. А се шегуваше как съотборниците му държат любовниците си в апартаменти, близо до тези на съпругите им. Дори наричаше такива мъже чудовища. Но това е по-ужасно. Той е лъгал всички. Как е възможно да си играе със сърцата на 2 жени, сигурна съм, че е имало и други. Той е истинското чудовище", написа Памела към черно-бяла снимка на нея и вече бившия й приятел.

Под поста й веднага заваляха коментари на нейни фенове, изразяващи своята подкрепа и любов към актрисата.

Учудващо, Памела отговаря на почти всички въпроси, свързани с изневярата.

51-годишната красавица призна, че се е свързала с другата жена - Сидоние Биемонт, бившата съпруга на Адил, от която той има две деца. Сидоние също е била в шок от новината.

Памела сподели с последователите си, че през цялата им връзка Адил е бил много ревнив и обсебващ, настоявайки постоянно да знае къде се намира тя и с кого е. Освен това, 33-годишният футболист е искал да се ожени за актрисата и двамата да създадат семейство. Всичко това още повече е наранило Памела.

Връзката им бе подновена в началото на тази пролет, само половин година след като я прекъснаха. Причината? Тогава Памела не е искала да се обвързва сериозно с Адил и не е одобрявала поведението му към двете му деца или по-скоро липсата на отношение към тях. Въпреки това, през март те се събират, а Памела се премества във Франция, за да бъдат заедно постоянно.

Русокосата актриса разкри, че ще напусне Франция и ще се върне в Щатите, докато си стъпи на краката и се съвземе от раздялата и болката.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица