Памела Андерсън: Mъжете, които гледат порно, сa слаби любовници

Актрисата Памела Андерсън, която стана световноизвестна с телевизионната поредица "Спасители на плажа", заяви, че мъжете, които гледат порно, се оказват слаби любовници под завивките.

Според нея филмите за възрастни са твърде далече от реалния любовен акт. Андерсън призна, че я привличат "смелите и радикални мъже", които са ангажирани с реални каузи. Именно тях тя намира за секси, а не героите от порно продукциите, пише Контактмюзик, цитиран от Dir.bg.

"Най-лошите любовници са тези, които гледат порно", споделя актрисата. "Те са сковани, безчувствени, фанатично търсят различното и понякога прибягват до насилие. Най-добри в леглото са вегетарианците. Това е доказано!"

51-годишната Андерсън не за първи път говори за сексуалния си опит. Тя беше женена за Томи Лий, Кид Рок и Рик Саломон, а сега е в любовни отношения с Адил Рами. Преди време тя сподели, че за нея "шведската тройка" била забранена зона, тъй като нейните партньори не желаели да я делят с никого.

"Любовниците ми бяха прекалено ревниви. Само един от тях си фантазираше, че би му било интересно да ме види в леглото с друга жена, а той да гледа", каза тогава тя и добави: "Но аз никога не се наслаждавам на секса, ако няма любов и взаимна обвързаност!", довери бившата звезда от "Спасители на плажа".

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от dir.bg

Този уебсайт използва "бисквитки"