Панама и Тунис обещаха спектакъл (ИНФОГРАФИКА)

Тоталните аутсайдери в група "G" на световното Панама и Тунис обещаха, че ще спретнат спектакъл в мача по между си. Двата тима записаха по две загуби и нямат шанс да продължат. Първите две места си гарантираха предсрочно Англия и Белгия.

"Това не означава, че няма да направим дерби - каза Фелипе Бала, капитанът на Панама. - Предстои ни голямо предизвикателство. Тунис са много корав отбор, който се противопостави отлично на Англия, въпреки загубата с 1:2. Ние сме готови да покажем най-доброто, на което сме способни. Ще накараме хората в Панама да се гордеят с нас. Хвърляме се за битка и футболен спектакъл."

Панама и Тунис обещаха спектакъл

Неговият съотборник Фидел Ескобар попадна в разочарованията на мондиала. Английският таблоид "Сън" направи състав от титулярни 11 играчи, които са показали слаба форма в Русия. В единайсеторката компания на Ескобар правят Давид де Хеа и Серхио Рамос от Испания, Лионел Меси от Аржентина, Томас Мюлер, Тимо Вернер и Жером Боатенг от Германия, Паулиньо от Бразилия, Фьодор Смолов от Русия, Блез Матюйди от Франция и Роберт Левандовски от Полша.

И в последния мач най-южната страна в Централна Америка ще бъде подкрепена на живо от Лора де Санктис, "Мис Панама 2017". Тя бе на трибуните и в предишните две срещи.

Панама и Тунис обещаха спектакъл (ИНФОГРАФИКА)

"В Русия е по-топло, отколкото в Панама - проплака моделката. - Нося си само топли дрехи, а се оказа, че изобщо не е студено. Заради това се разхвърлям толкова по трибуните, защото наистина е много топло. Мисля дори да отида на слънчеви бани."

Снимка: Twitter

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят