Паниката в Англия започна

По традиция в Англия настава суматоха в последния ден от трансферния прозорец. И тази година няма да бъде по-различно. Но с една съществена разлика – пазарът затваря на 9-ти август, а не както бе досега в края на месеца. Поради тази причина сега отборите във Висшата лига имат на разположение три дни, за да окомплектоват съставите си. Но какво се очаква да се случи през следващите 72 часа на Острова?

„Тотнъм“ все още не е осъществил нито един входящ трансфер. „Шпорите“, които са и един от фаворитите за титлата, преговарят на няколко фронта. Лондончани най-много искат Джак Грелиш от „Астън Вила“, а също и Станислав Лободка („Селта“). Дуото може да коства на клуба общо 60 млн. паунда. В същото време бранителят на „белите“ Тоби Алдервейрелд е очакван в „Манчестър Юнайтед“. Вицешампионът е готов да брои рекордните за защитник 65 млн. паунда. На „Олд Трафорд“ вече се разминаха с Йери Мина, подписал в понеделник с „Евертън“. За колумбийския национал „Барселона“ получи 28.5 млн. паунда. Не е изключено до края на лятото „червените дяволи“ да се разделят и с Пол Погба. Световният шампион с Франция е желан от бившия си клуб „Ювентус“, а също и на „Камп Ноу“. За да реши бъдещето на своя клиент, агентът на играча Мино Райола пристига в Англия, за да разговаря с ръководството на „Юнайтед“.

На свой ред „Челси“ е готов да плати 75 млн. паунда на „Кристъл Палас“ за нападателя Уилфред Заха. Сделката също е в процес, но не е невъзможно всичко да стане ясно в последните минути. Именно тогава се очаква да бъдат финализирани и десетки други трансфери.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят