Панорамата на комедиите в Пловдив тръгва на 1 юни с "Класик джаз кабаре" и Милица Гладнишка

Панорамата на комедиите "Завеса под звездите" тръгва точно в 20.30 часа на 1 юни на сцената на лятно кино "Орфей" на Сахат тепе в Пловдив с хитовото заглавие "Класик джаз кабаре".

Лудетината Милица Гладнишка ще покаже как звучат Кралицата на нощта, Тоска и Кармен в смела джаз интерпретация с "Михайл Йосифов Секстет", солисти и оркестъра на Опера Пловдив. Първата част на "Завеса под звездите" включва 15 заглавия с участието на родни топ комици и любимци на публиката у нас.

За новото издание през 2017 г. комедийните звезди Христо Гърбов, Асен Блатечки, Герасим Георгиев- Геро, Мария Сапунджиева, Юлиян Вергов и Краси Ранков лично подготвиха видео-селфита като покана за пловдивската театрална публика, които вече се разпространяват в социалните мрежи. Специално за Панорамата на комедиите Сатиричният театър ще представи "Лъжци по неволя" с Николай Урумов, Мартина Вачкова, Мария Статулова, Александра Сърчаджиева, Красимир Куцупаров и др. През месец юни премиерни на пловдивската сцена още са и спектаклите "Смехотерапия" на Музикалния театър,  "Търся нов съпруг" на Ловешкия театър с Албена Колева, Тончо Токмакчиев и Валентин Танев, хитът "Зорба гъркът" с Красимир Ранков и "Чешити" по Чудомир на Драматичния театър в Габрово.

В програмата са включени и вечните фаворити на публиката - "Омайна нощ" с Асен Блатечки, "Маршрутка" от Елин Рахнев и "Спанак с картофи", но със специалното участие на Герасим Георгиев - Геро като страничен съдия във вечното "театрално дерби", и "Помощ, жена ми е луда!" с Христо Гърбов. Съпътсващата музикална програма включва спектакълът на Люси Дяковска и Плевенската филхармония с мюзикълите на Бродуей.

След края на кинопанорамата "Филмови нощи във Филипополис" от 7 юли театралните комедии се завръщат на сцената на кино "Орфей" с втора гореща порция смях до средата на септември.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино