Парламентът издава речник на 4 езика

Общата стойност на поръчката е 169 000 лв.

Четириезичен речник на парламентарното измерение на Българското председателство на съвета на ЕС за 2018 г. - на български, английски, френски и немски език ще бъде издаден от Народното събрание. Това става ясно от обществена поръчка, публикувана на сайта на парламента.

Езиковият наръчник ще е от 550 страници и ще бъде пуснат в лимитирани бройки. Освен четириезичния речник, Народното събрание търси изпълнители за отпечатване на томове с историята на парламента, дипляни с най-важните дати от учредяването на Народното събрание до наши дни, двуезични книги с подобна тематика.

Общата стойност на поръчката е 169 000 лв. без ДДС. Тя включва още брандиране на информационни материали за Народното събрание и европредседателството, изработката на няколко вида календари - луксозни и работни, отпечатване на бележници, картончета с печат и др.

На част от материалите избраният изпълнител ще трябва да представи собствен художествен проект на изданията. Визията обаче ще се съгласува с администрацията на Народното събрание, а при необходимост парламентът ще откупува права за ползване.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България