Певицата Емануела пред „Зодиак“: За първи път съм без мъж

- Емануела, ти си един от най-хитовите изпълнители в момента. Как ти се отразява смяната на продуцентите ти?

- Отразява ми се добре. Това е промяна за мен, която от много дълго време мислех да направя. Искам да раста нагоре и да гледам напред. Мисля, че сега правя още по-добри проекти.

- Ти си майка на две деца. Как успяваш да съчетаваш клубните си участия с домакинската работа?

- Трудно е, защото всяка майка иска да бъде най-добрата, но си мисли, че не отделя необходимото време за децата си и винаги има нещо, което не прави както трябва. Аз ходя на участия и не си доспивам, но във всяка свободна минута гледам да съм с децата. Старая се да бъда колкото мога повече до малкия ми син Ники, защото той има голяма нужда от мен. Големият вече е по-самостоятелен. Ники е една сбъдната мечта. Когато родих първия си син, бях прекалено млада и времето минаваше много бързо. Не можах да се насладя на времето си с него.

- Какви са плановете ти за остатъка от лятото?

- Аз никога не си правя големи планове, защото така винаги нещата се объркват. Имам определена цел и я постигам тогава, когато трябва. Това, което правя в момента, е да затвърдя позицията си като изпълнител в „Пайнер“ и да обръщам достатъчно внимание на децата си. Само това ме интересува.

- Какво обичаш да правиш в свободното си време?

- Обичам да редя пъзели и да играя „Монополи“, но на първо място се занимавам с детето.

- За последната една година представи няколко доста хитови проекта. Кога можем да очакваме новата ти песен?

- Новата ми песен „Не ме заслужаваш“ ще излезе до броени дни. Тя е в дует с Константин, на когото много благодаря. Той е много готин и винаги е позитивно настроен. Има много интересен и баладичен глас. Аз много отдавна имах идеята да направя дует с него. Видеото също се получи много интересно. Благодарна съм на целия екип, който работи по тази песен.

- Какви са твоите взаимоотношения с останалите звезди на „Пайнер“? По-скоро приятели или виждаш конкуренция в тях?

- Ние сме конкуренция, но не смятам, че трябва да се приемаме по този начин. Аз лично винаги се радвам, когато мой колега пусне нова песен или проект. Поръчвам си ги, когато ходя на участия, и си ги публикувам във фейсбук. Когато някой направи нещо хубаво и стойностно, трябва да му се радваме. Музиката е творчество, което носи много специални чувства. Винаги можеш да намериш себе си в дадена песен, дори и да не е твоята. Това дали сме конкуренция, дали се мразим и дали си говорим зад гърба са наложени неща. Ако имам да казвам нещо на моя колежка, предпочитам това да стане лице в лице.

- Най-близките ти хора популярни личности ли са?

- Най-близките хора до мен са моята приятелка Веси и сестра ми.

- Поддържаш ли връзка с колеги от предишната компания?

- Поддържам връзка с Джина Стоева. Живеем в една кооперация и сме съседки. Имах добри взаимоотношения с нея и преди това, които продължават досега. Като цяло ние, изпълнителите, сме много ангажирани и всеки има да върши неговите си неща. Постоянно обикаляме по различни места и нямаме много време едни за други, но когато сме свободни, винаги намираме начин да се видим и да си поговорим.

- Напоследък често се спекулира около твоя интимен живот. Как реагираш на това?

- Честно казано, имаше моменти, в които адски много се дразнех. През седмица ме свързваха с някой мъж. Не знам от кого беше тиражирано това. Все бях с някого. Аз не можех да отида да пия кафе с даден човек, без да имам интимни отношения с него. Такъв тип истории бяха много неприятни, защото, ако аз имам връзка или интимни отношения с някого, бих го споделила. Аз съм свободна жена. Мога да правя каквото пожелая. Имам кариерата си, имам децата си, чувствам се добре и не смятам, че е нужно да крия, ако имам връзка. Но да ме свързват всяка седмица с различни мъже, които дори не съм виждала от години, мисля, че дойде малко в повече.

Връзка след раждането си нямам. Не смятам и да имам за момента. Мисля,че не се е появил точният човек, с когото си заслужава да бъда. Никога не съм била сама. Винаги съм била от връзка във връзка и това нещо малко или много ме е натоварвало. Сега се чувствам в хармония със себе си и смятам, че имам нужда от това време. Ако наистина се появи този човек, който да си заслужава - да поеме отговорностите си към мен като жена и да ме накара да се чувствам спокойна и уверена, - тогава ще се обвържа.

- В творчеството си влизаш в образа на една силна, провокативна и закачлива жена. Такава ли е Емануела в реалността?

- Може би има нещо такова, но по-скоро не. Обичам да си стоя вкъщи или да излизам с приятели. Излизането обаче е само вечеря и прибиране вкъщи, без партита и напивания, както правят младежите. За мен това никога не е било нещо нормално.

- Какви цели гониш сега?

- Сега малко ме е обзела меланхолията и съм доста вманиачена в семейството си. Само това и песните ми ме вълнуват в момента. Целите ми си ги гоня малко по малко и се нагаждам според ситуацията. Никога не съм била свръхцелеустремена към нещо.

Нашият гост

Емилия Цветкова, известна като Емануела, е родена на 8 ноември 1981 г. в София. Музикалната си кариера като попфолк певица започва през 2006 г. в „Ара Мюзик“ и само за две години се превръща в една от най-хитовите изпълнителки в жанра. Майка е на две деца.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица