Певицата Михаела Маринова пред “Труд”: Целта ми е световни звезди да оценят таланта ми

Каквото съм си написала в тефтерчето, съм го изпълнила

Младата поп звезда Михаела Маринова завладя радиостанциите у нас с най-новата си песен “Само теб”. Гласовитата певица пусна парчето с видео към него, посветено на виртуалната любов. Звездата на “Вирджиния Рекръдс” разказа пред “Труд” за създаването на “Само теб”, връзката є с футболиста Александър Дюлгеров и наблюденията є върху музикалните тенденции в момента.

“Идеята за “Само теб” се роди от втората ни среща с талантливия румънски продуцент Крис Тарчеа - Моноар, с който направихме предишната ми песен Tiempo. Този път решихме да заложим на по-диско звучене, така че да е актуално и да обхване по-голяма аудитория. Мисля, че се получи доста добре. Направихме песента за един ден. Започнахме с английска версия, която ще чуете много скоро. В основата на българския текст на “Само теб” стои Любо Киров - мое голямо вдъхновение, кумир в българската музика, аз и Павел Николов от дуото Павел и Венци Венц‘ също се включихме активно в написването”, каза пред вестника Маринова.

Тя обясни, че режисьорът Виктор Антонов-Рик се вдъхновил за клипа веднага, след като чул парчето. “Винаги съм казвала, че искам видеата ми да са смислени - да разказвам история чрез тях. На Виктор му хрумна идеята за виртуална любов, която е доста актуална в днешно време. Много хора се запознават чрез социалните мрежи и си представят как биха изглеждали заедно още преди да са се видели на живо. Това е идея как човек може да развихри въображението си и докъде може да стигне то”, сподели певицата.

Младата изпълнителка допълни, че е имала и някои трудности по време на снимките. “Една от тях беше актьорската ми игра с Димитър Банчев, с когото трябваше да пресъздадем любовна случка. Тъй като всички знаят, че си имам приятел, ми беше по-трудно да вляза в образ. В крайна сметка си казах, че съм артист и това е моята работа, пък и Димитър успя да ме предразположи. Другата трудност беше, че трябваше да заснема част от сцените в басейн с ледено студена вода. Снимките продължиха до късно вечерта и за финал бяхме оставали кадрите в басейна. Отделно трябваше да вали дъжд, който също беше студен, а сцената трябваше да излъчва страст”, каза Михаела Маринова.

21-годишната звезда заяви преди дни, че напоследък и на нея є се налага да практикува любов от разстояние. “До преди няколко месеца с приятеля ми Александър живеехме заедно, а сега ни се налага да сме разделени, тъй като той играе във Велико Търново във футболен отбор “Етър” и не се виждаме всеки ден”, обясни тя.

На въпрос каква е рецептата за успех при връзка от разстояние, Михаела отговори: “Може би търпението и доверието стоят в основата на нещата. Смятам, че понякога има нужда от това разстояние, защото така разбираш дали този човек ти е необходим и успявате да се оцените по-добре. Това е, ако гледаш от положителната страна на нещата, иначе никога не е хубаво, когато любимият ти не е до теб”.

Звездата на “Вирджиния Рекърдс” е категорична, че нейната професия и тази на половинката є не пречат на връзката им, а напротив - помагат. Тя сподели, че Александър е много разбран, подкрепя я и е голяма опора за нея. “Дава ми съвети и е плътно до мен, както и аз съм до него - ходя по стадионите, не пропускам нито един негов мач. Целта ни е една и съща - да покорим големите световни стадиони, единият пеейки, другият вкарвайки голове”, допълни Михаела.

Гласовитата певица е определяна за един от най-добрите вокалисти на новото поколение. Получавала е похвали от музикални икони като Лили Иванова и Йорданка Христова.

“За мен е изключително ценно мнението на две от най-големите прими на българската музика. Истината е, че в основата на нещата стои много труд, който продължава да се полага ежедневно. Следващата ми цел е други големи звезди извън България да кажат същото за мен”.

Предишната є песен Tiempo вече се върти по канали на музикалния гигант MTV. Този успех Маринова определя не като свой собствен, а като постижение за България. “Смятам, че е време български таланти да се изявяват навън. Набрали сме достатъчно инерция и сила, просто ни трябва още увереност и всичко ще се получи. Сигурна съм в това и смятам, че го заслужаваме”, каза още Михаела.

Певицата твърди, че за нея успехът е любовта на публиката. “Най-голямото признание е някой човек да ми каже: “Михаела, възхищавам ти се, музиката ти преобърна живота ми. След като чух твоята песен, осъзнах някои неща за живота си”. Много често получавам такива съобщения, а това ми носи много радост, сподели изпълнителката на “Очи в очи”.

На въпрос дали има приятели от шоубизнеса и дали се вижда често с колегите си, Михаела отговори: “Близка съм с всички изпълнители от “Вирджиния Рекърдс”, особено с Павел и Венци, защото с тях редовно се събираме в студиото да правим музика. С Любо Киров се обичаме безкрайно и затова му благодаря, че написа текста към песента ми. Има и други колеги, с които се харесваме, като Йорданка Христова, с която се запознах по време на участието ми в “Като две капки вода”.

Относно плановете є до края на лятото, певицата сподели: “Вече ми предстои само работа. Починах си доста добре в Гърция. Завърнах се с огромна сила и с новата песен. Работя върху много нови проекти, с които ще зарадвам публиката скоро. Мечтата ми е да създам албум и работя над реализирането. Досега каквото съм си написала в тефтерчето, винаги е отметнато”.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица