Педофил подмамвал деца с кафе и цигари (обзор)

Педофилът ще изчака в плевенския затвор началото на процеса срещу него.

Играел с жертвите на „Чичо доктор”, пускал им порно филми

Престъпленията били извършени по време на лятната ваканция

Педофил от Търговище отива на съд за блудствени действия с три деца, както и за склоняване на жертвите му да гледат сексклипове, съобщиха от Окръжна прокуратура в Търговище. Според обвинителите 40-годишният Дилян Д. страдал от разстройство на сексуалното влечение - педофилия.

Жертви на насилника станали две момчета на 6 и на 8 год. и едно момиче на 9 години. Според обвинението престъпленията били извършени в периода от 1 май до 1 септември 2018 г. по време на лятната ваканция. Дилян Д. били улеснени от факта, че децата живеели с него в една къща и той успял да се възползва от това и от отсъствието на родителите им.

Разкриването на престъпната дейност на 40-годишния подсъдим станало случайно. Приятел на бащата на едно от пострадалите деца видял, че 6-годишното момче влиза в къщата заедно с насилника, като носело кафе и запалена цигара. Дилян подкупвал децата с лакомства, давал им цигари и им разрешавал да пият кафе. За да спечели доверието им, пускал детски филми, а впоследствие - и порноклипове. Включвал се в игрите им, като предлагал да играят на „Чичо Доктор”, а действията си наричал масажи.

Началото на наказателния процес, който ще бъде насрочен за разглеждане в Търговищкия окръжен съд, сексуалният насилник ще изчака в плевенския затвор, където ще бъде преведен до дни. От началото на досъдебното производство Дилян Д. е с мярка за неотклонение „Задържане под стража”.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право