Пената и Любко заедно за ЧРД на Ганчев

Треньорските легенди Димитър Пенев и Любко Петрович седнаха един до друг на маса по случай 56-ия рожден ден на Гриша Ганчев. Бизнесменът и собственик на ЦСКА събра над 100 отбрани гости в столичен ресторант за празника.

Пенев е почетен президент на „червените”, а сръбският маестро е консултант на треньора Нестор Ел Маестро. Първата им среща датира от 1999 година. Тогава Стратега би Петрович във вечното дерби ЦСКА – „Левски” (1:0) с гол на Димитър Иванов в 38-ата секунда. Сега двамата са от едната страна на барикадата.

На партито на Ганчев бяха всички от ръководството на „червените“, но не и отбора. Традиционно бизнесменът не желае купони, преди да е свършил сезонът. ЦСКА има да играе още едно домакинство с „Ботев” (Пд) в неделя.

Ръководството на „червените” бе представено от новия изпълнителен директор Пламен Марков. Легендата на ЦСКА беше повишен от спортен шеф в новата си длъжност.

Клубът поздрави Ганчев в своя официален сайт. А в социалните мрежи летяха хиляди поздравления заради факта, че бизнесменът спаси съществуването на ЦСКА и плати 8 милиона лева за емблемата. В почти всички пожелания фигурира желанието на запалянковците отборът да стане шампион. Отборът не е триумфирал с титлата от 2008 година. С Ганчев е последният трофей – купата на България през 2016-а, когато „червените” бяха пратени на заточение в трета дивизия.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ