Пенелопе е прелестна във „Всички знаят“

Хавиер Бардем с главната мъжка роля

Режисьор е Асгар Фархади

“Всички знаят” на прочутия с фестивалните си успехи ирански режисьор и сценарист Асгар Фархади е един от най-големите хитове в програмата на “Киномания”.

В главните роли са испанските суперзвезди Хавиер Бардем и Пенелопе Крус, които са двойка в реалния живот.

Историята проследява Лаура (Крус), която заедно с дъщеря си тийнейджърка и по-малкия си син пристига в селото, където е израснала, за да отпразнува сватбата на сестра си. Оставила съпруга си Алехандро (Дарин) в Аржентина, Лаура волно се впуска в простите удоволствия от своята младост.

52_cruz1

Но във фамилията й напреженията зреят току под повърхността, а и чувствата към някогашния й партньор Пако (Бардем), който сега се грижи за близките лозя, допълнително ще усложнят ситуацията. Трагедията обаче се случва, когато всички са се събрали за голямото сватбено тържество и след ненадейно спиране на тока се оказва, че дъщерята на Лаура е изчезнала…

Режисьор и сценарист на “Всички знаят” е Асгар Фархади (”Раздяла”, “Миналото”, “Търговският пътник”), а в ролите освен Хавиер Бардем и Пенелопе Крус, публиката ще гледа Рикардо Дарин, Барбара Ление, Едуардо Фернандес, Рамон Бареа и др.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино