Пера в косите и ексцентрични фризури демонстрираха топкоафьори

Актуалната прическа с пера в косите, направена от фризьора на първата дама Любен Николов.

Фризьорът на първата дама и фризьорът на звездите показаха на живо най-актуалните тенденции в прическите

Алисия, Галин и Златка Райкова уважиха събитието

Огнено шоу, пера в косите и ексцентрични прически в стил „Мулен Руж“ бяха само част от акцентите в уникалното шоу на топкоафьорите Ивайло Колев и Любен Николов, посветено на представянето на нов луксозен крем за коса. Представлението на фризьора на звездите и фризьора на първата дама се състоя в популярен столичен клуб и имаше за цел да представи на живо ефекта на козметичния продукт.

„Кремът е съвършена комбинация от регенеративни елементи, без съдържание на парабени. Продуктът е подходящ за всеки тип коса – от права до къдрава; от тънка до плътна; от естествена до платинено руса“, обясни Ивайло Колев.

За да покаже нагледно как продуктът може да бъде използван по няколко различни начина за стилизиране, Любен Николов зарадва гостите на събитието с няколкоминутен спектакъл, като акцент в косите на моделите бяха актуалните за този сезон пера. По този начин носителят на приза „Фризьорско шоу“ за пореден път демонстрира своите професионални умения.

В типичния си екстравагантен и разбиващ стереотипите стил коафьорът на звездите и носителят на наградата „Фризьор на годината“ показа няколко атрактивни прически в стил „Мулен Руж“. На сцената в столичния клуб той преобрази почти до неузнаваемост: Светлана Василева, Даниела Арнаут и Нора Недкова.

28-1-1

Ивайло Колев поднесе още една изненада на гостите на събитието, като в компания на фолк звездата Алисия официално обяви, че пуска на пазара собствена марка шампоан и маска за коса, които са предназначение за употреба в домашни условия.

На представлението освен Алисия присъстваха и редица популярни личности, сред които Галин и Златка Райкова, а организатори и пиари на събитието бяха Полина Цветанова и Евелина Спасова.

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл