Петрович си пожела дубъл с ЦСКА

Люпко Петрович, консултант в ЦСКА, си пожела дубъл с тима в края на сезона. Това се случи непосредствено преди заминаването на тима за Испания.

„Пожелавам си здраве, да направим нещо с ЦСКА, да спечелим трофей, да направим добри резултати, титла, купа и участие в Лига Европа, да влезем в групите – каза Петрович. - Преди това отборът трябва да се подготви добре. Селекцията на един отбор е вечна. Футболисти се продават, други - идват. Целта е ЦСКА да направи отбор, който да изпревари „Лудогорец“. Няма голяма нужда от нови футболисти. Има добри играчи на всеки пост. Ако някой се продаде – Кирил Десподов или Тиаго, вместо него трябва да се вземе не по-лош, а по-добър футболист. Селекцията трае нон-стоп“.

А за Испания с ЦСКА заминаха 25 футболисти, а направо в Марбея ще се присъедини и защитникът Жеферсон Телес. „Червените“ ще са в Испания до 29 януари, като ще изиграят 4 контроли - срещу германския „Бохум“ (16 януари), унгарския „Академия Пушкаш“ (20), китайския „Шанхай Шенхуа“ (23) и чешкия „Виктория“ (Пилзен) (28).

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ