Петьо Блъсков: Мая Манолова е трети пол в политиката

За пръв път виждаме джендърство в политиката, политик хермафродит, каза главният редактор на в. "Труд" в интервю за Канал 3

Свидетели сме на едно историческо явление, създадено от другарката госпожа Мая Манолова. За пръв път виждам един наричащ себе си политик, в когото има нещо мешано. За пръв път виждаме джендърство в политиката, политик хермафродит, трети пол в политиката. Изобщо една странна политическа сексуалност се забелязва у нея, двупосочна. Това за нея може да е приемливо, но за мен е неприемливо в политическия живот.

Това каза главният редактор на вестник "Труд" Петьо Блъсков в интервю за предаването "Беновска пита" по Канал 3.

Справихме се с Истанбулската конвенция, но не знам как ще се справим с това явление, каза още Блъсков. На въпрос кои са авторите на "Софийската конвенция", той отговори, че общо взето това са враговете на ГЕРБ.

Един човек, който е веднъж ренегат в своето политическо верую, ще бъде ренегат във всяко верую. Човек не се променя - какво си, такъв си, прогнозира главният редактор на "Труд".

При Бойко Борисов няма трети пол, мъжкар и половина и точка по въпроса, отговори Блъсков на въпрос дали има сценарий, според който на лидера на ГЕРБ е удобно даже и Манолова да спечели, защото ще се разберат.

Това, което виждам най-много в нея, е умората. В пошантавял град е ужасно трудно да се управлява - всякакви прищевки, капризи, измислици, каза Петьо Блъсков за Йорданка Фандъкова. Тези, които врякат и крякат, че се разминавали 6 плочки, те вкъщи ремонт правили ли са? Всичко това са капризи. Но така е демокрацията - някакви хора пищят и крещят по телевизора и хората викат "брех", каза още Блъсков.

Местната политика и местните избори, нека да си ги оставим такива, отговори главният редактор на "Труд" на въпрос дали от резултатите от вота зависи довършването на мандата на кабинета. Победените ще кажат, че изборите са подменени, победителите - че няма нищо такова и така ще мине, прогнозира той.

Доколкото аз знам и имам информация от различни политически и гастрономически среди, цялата тая история трябва да завърши с отстраняването на Корнелия Нинова от лидерския пост в БСП, прогнозира Блъсков плановете около Мая Манолова.

Нинова направи доста, за да се срине БСП заедно с един антураж. Дали пък не работи за онзи план, за който пишеше в непубличната част на доклад на двама американци от 1992 г., че социалистическата партия трябва да бъде докарана до 10-12% влияние, попита Петьо Блъсков.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Мнения