Петьо Блъсков: Народът решава дали София да я управлява човек като Манолова - ту от БСП, ту не е от БСП

Снимка: Канал 3

Не знам какво е направила като омбудсман, освен, че беше на всички протести, изтъкна главният редактор на в. "Труд" в интервю за Канал 3

Кралят на изборите ще бъде българският народ. Eдната кралица за изборите (в София) е много двулична - ту е от БСП, ту не е от БСП. Народът ще реши дали такъв човек му трябва да управлява столицата или не му трябва. Това главният редактор на в. "Труд" Петьо Блъсков по Канал 3 относно кандидатурата на Мая Манолова за кмет на София и шансовете й срещу Йорданка Фандъкова на Местни избори 2019.

"Има една плоскост, която не трябва да се пропуска: най-често споменаваните думи за Фандъкова са "ама тя толкова години беше кмет". Е, няма лошо, де! Петър Велики е бил 60 години начело на Русия и е направил империята велика. Така че като е добър кметът, защо зорлем да го смениме - йок, да тръгнем по нов път. Къде е този нов път?

Само защото някой бие шишовете на тази Манолова да прави нещо. Кой? Кой знае кой. Освен това не знам какво е направила като омбудсман, освен, че беше на всички протести", добави Блъсков.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България