Пет класически карти се завръщат на „Fortnite“

Пет класически карти се завръщат в играта "Fortnite". Това стана ясно след теч на информация. Той разкри детайли около започналия преди седмица сезон 10 на онлайн безплатната игра от жанра "Battle Royale". Началото даде "Dusty Depot", но изглежда, че разработчиците от "Epic Games" няма да спрат до тук. Според течът на информацията, в играта се завръщат познати локации като "Risky Reels", "Flush Factory", "Greasy Grove", "Moisty Mire" и "Anarchy Acres". Новината бе посрещната добре от феновете на играта.

"Част от локациите в сезон 10 ще претърпят доста промени, като една от тях е ограчнитението в строителството или изцяло липса на такова с цел по-голяма интензивност за играчите", пише сайтът "ESPN".

Феновете на „Fortnite“ реагираха със смесени чувства. Голяма част от тях подкрепят завръщането на старите карти, но недоволстват от информациите, че това пък ще е за сметка на строителството в тях.

“В първата си седмица Сезон 10 е разочароващ, но това може да бъде коригирано в близко бъдеще“, съобщи фенският сайт на играта „Fortnite Tracker“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Извън терена