Пирин Фолк с директно излъчване по 4 телевизии, наш човек журира

Фестивалът с най-силно медийно присъствие в България – Пирин Фолк – и тази година ще зарадва зрителите с директно излъчване по четири национални телевизии. Детски Пирин Фолк и Конкурсната вечер на 24 и 25 август ще се гледат на живо по национални музикални телевизии Фен Фолк ТВ и Фен ТВ, БНТ Свят. Галавечерта на 26 август ще се предава директно по БНТ 1, БНТ Свят, Фен Фолк ТВ и Фен ТВ. На сцената на летния театър в Сандански ще излязат 120 танцьори и ще чуем гласовете на 70 изпълнители от три поколения.

И тази година мотото на фестивала е „Магията на традициите“.

"За втора поредна година ще се проведе и Детски Пирин Фолк с 20 деца участници. "Пирин Фолк" се връща към македонското звучене. Има много силен интерес на изпълнители от Македония", споделя директорът на фестивала Ненчо Касъмов.

Вестник "Труд" ще има своето силно присъствие в лицето на кореспондента ни в Атина Бойка Атанасова, която за трета поредна година ще бъде член на журналистическото жури на фестивала заедно с колегите Антон Стефанов от списание "Love Style", Лео Богданов от вестник "Телеграф" и други популярни имена от журналистическата гилдия.

Според информация голямата награда на гала вечерта ще бъде връчена от евродепутата Андрей Новаков.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл