Пиронкова затрупана с подаръци от китайски фенове

Цветана Пиронкова бе затрупана от подаръци от нейния китайски фен клуб. Азиатците изненадаха първата ни ракета с много снимки, запечатали изявите й на корта, както и от сватбата с нейния любим Михаил Мирчев през юли. А на плакат бе изписано пожелание за успех.

Пиронкова вече е в Шензен, където от 1 януари ще играе на турнир с награден фонд 626 750 долара. За пловдивчанката това е второ участие в надпреварата, след като през 2013-а отпадна в квалификациите. Въпреки загубата Цвети се радва на много фенове в азиатската страна.

62-1-dПолучих най-сладките подаръци от членовете на китайския ми фен клуб! - написа в социалната мрежа Пиронкова. - Тези момичета и момчета не спират да ме изумяват със своята всеотдайност и креативност! Благодаря от сърце.“

В надпреварата ще се включат още Агниешка Радванска (Полша), Симона Халеп (Румъния), Елена Янкович (Сърбия).

А турнирът в Бризбейн започна с българско дерби, в което Елица Костова победи Виктория Томова с 6:1, 3:6, 6:4 в среща от първия кръг на квалификациите. При мъжете Григор Димитров ще стартира от основна схема, в която е поставен под №6. Най-добрият ни тенисист ще играе за пети пореден път в австралийския град. При дебюта си през 2013-а стигна финал, в който отпадна от №1 в света Анди Мъри (Великобритания). А през последните две издания на надпреварата пада все от Роджър Федерер (Швейцария) - съответно на полуфиналите през 2015-а и на четвъртфиналите през 2016 г.

Същевременно бившата №1 Серена Уилямс обяви годежа си с милиардера Алексис Оханян. Годеникът й е съосновател на социалната платформа „Родит“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица