Пишете, рисувайте, творете за гората - СИДП ще публикува всички творби

Североизточното държавно предприятие отправя предизвикателство към всички малки и пораснали деца на България да пишат, рисуват и творят за гората. Поводът е Седмицата на гората от 6 до 12 април.

Докато скучаете у дома или пък си почивате между уроците, можете да ни разкажете своята история, свързана с гората: за незабравим и весел поход с приятели, пикник с мама и татко, разходка до някаква забележителност в горите край вас.

Можете да ни напишете кой ви е любимият урок от часовете по Горска педагогика и какво искате да правим заедно през лятото. Може да ни изпратите и рисунка или снимка, както и колаж, направен от различни материали, но нека не забравяме, че темата ни е гората, любовта ни към нея и всички животинки и птички, за които е дом.

Своите истории, разкази, стихове, есета или снимки на рисунки, придружени с името, годините, телефон за връзка, града, в който живеете, можете да изпращате на електронен адрес [email protected] до 31 април 2020 г.

Обещаваме ви да публикуваме всички произведения на страниците на Североизточното държавно предприятие, ПП „Шуменско плато“ и Изпълнителната агенция по горите. Така те ще стигнат до много хора от цялата страна и ще накарат ваши връстници, а защо не и вече пораснали като нас, да се забавляват, четейки веселите ви разкази и също да напишат или нарисуват нещо.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини