Пиян вилня в гимназия в Берковица, искал да му дадат диплома

Снимка: Архив

Солидно пиян мъж нахлул в гимназията в Берковица, вдигнал страхотен скандал и провалил часа на цял клас ученици. Пред полицаите, които го задържали, гуляйджията обяснил, че иска диплома за средно образование, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана.

Екшънът започнал  към 13,40 ч в понеделник на входа на гимназия „Д-р Иван Панов” в града под връх Ком. 36 годишният Емил И./36 г./ във видимо нетрезво състояние влязъл в училището и  започнал кавга с охраната, която се опитала да го спре. Пияният се държал арогантно и засипал гардове и учители със заплахи, като през цялото време крещял, че иска да му дадат диплома за завършено образование.

Успял да се отскубне от охраната, мъжът влязъл в една от класните стаи по време на урок и започнал люта разправия с преподавателя, като продължил да иска диплома. Виделият се в чудо учител, разпуснал учениците, а Емил И. се качил в кабинета на заместник директора и продължил да крещи и да иска тапия за образование.

Уплашени от виковете и неразборията, част от учителите спрели занятията си, от гимназията извикали полиция. Униформените съставили на Емил И. акт по Указа за борба с дребното хулиганство и го отвели в съда. Берковските магистрати наказали пияния с 4 денонощия задържане в поделенията на МВР. Това не първата хулиганска проява на гуляйджията, заявиха криминалисти.

„Все още не знаем този човек учил ли е въобще в нашето училище и защо реши да търси диплома в гимназията!”, коментираха педагози.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право