Пиян в ареста, предизвикал катастрофа

Снимка: Архив

72-годишен пък издъхнал зад волана и колата се ударила в ограда

Пиян шофьор, отнел предимство при завой и предизвикал катастрофа в Разградско, за щастие без тежко пострадали. Инцидентът е станал към 20,50 часа в неделя на главния път от Русе, до разклона за разградското село Езерче.

59-годишен водач от Русе, който карал „Фиат Брава”, внезапно тръгнал да завива наляво без да пропусне движещия се направо „Рено Трафик” от Добрич.

На място била извикана полиция, която установила, че русенлията е с 1,45 промила алкохол. След преглед в болницата той бил задържан в ареста в Разград. Щетите по автомобилите ще се уточняват тепърва.

Внезапна смърт е покосила 72-годишен шофьор от Разград, който издъхнал, докато карал колата си „Пежо 206”. Останалото без контрол превозно средство навлязло в насрещното движение на бул.”Априлско въстание” и се ударило в ограда. Това е станало към 17,15 часа в неделя и за късмет не е имало коли отсреща.

Преминаващи веднага спрели да окажат помощ, но водачът бил мъртъв. Тялото е откарано за аутопсия в болницата, за да се установи причината за смъртта на човека. По първоначални данни ударът в оградата нямал връзка с кончината му, а по-скоро бил резултат от нея.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право