Пиян помете паркирана кола, разби метална врата и нахлу в склад

Снимка: Архив

Пиян шофьор помете паркирана кола, разби металната врата на склад за строителни материали и нахлу с автомобила си в двора на склада - съобщиха от полицията в Сливен.

Автородеото станало станало около 3,30 ч. на 26 ноември в Нова Загора. 26-годишният шофьор на "Пежо" се движел по главната улица в града. Там се блъснал в спрения "Фиат пунто". След това продължил движението си по ул. "Д.Благоев". Ударил се в металната врата на склада и я разбил.

Забил се в материали, оставени в двора на склада, и тогава колата спряла. Направената му проба отчела 1,79 промила алкохол. Шофьорът изтрезнява в ареста, където изтрезнява. Той ще бъде изправен пред съда по бързото производство.

По бързото производство отиват на съд още двама шофьори. 22-годишен младеж е заловен в Сливен да кара "Мерцедес" с 1,57 промила алкохол. Минути след 1 ч. на 27 ноември на пътя с. Чинтулово-Сливен е задържан негов връстник с "Опел Вектра". Пробата показала 1,65 промила. Досъдебно производство е образувано и срещу 30-годишна шофьорка на "Мерцедес".

Направената й проба за наркотици дала положителен резултат, а в автомобила й било намерено топче станиол с марихуана.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България