Пиян руснак падна от мост след победата на Испания

45-годишен московчанин загина при отбелязването на класирането на Русия за четвъртфиналите на Мондиал 2018. След елиминацията на Испания с дузпи в неделя вечерта запалянкото излязъл да отпразнува победата в руската столица и употребил голямо количество алкохол. В около 8 часа на следващата сутрин мъжът се оказал на Кримския мост, където при опит да се подпре на парапета загубил равновесие и паднал във водата от няколкодесетки метра. В следствие на удара той загубил съзнание, потънал в реката и се удавил.

Съвсем очаквано, настроението при феновете на „Сборная“ е приповдигнато след отстраняването на Испания.

Оказа се дори, че всеки трети вярва в победата в предстоящия сблъсък с Хърватия. При успех Русия отива на полуфинал. Всеруския център за изследване на общественото мнение публикува резултати от проучване, което било направено след успеха над испанците.

"33% от гласувалите са сигурни в класирането на полуфинал - съобщават от ВЦИОМ. - 15 на сто пък вярват, че Русия може да стигне до последния мач за трофея. Нараснал е оптимизмът за домакински триумф. Цели 17% вярват, че "Сборная" ще е новият световен първенец. След мача с Уругвай (0:3) оптимистите бяха едва 8 на сто."

В анкетата са участвали 1600 души.

Снимка: Костадин Андонов

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят