Пиян счупи стъкло на полицията във Вършец, искал внимание

Пиян мъж от Вършец счупи посред нощ с камък стъкло в Районното управление на полицията в курортния град и бе арестуван. Пред пазителите на реда гуляйджията обяснил, че искал да си поговори с униформените, но нямало никой и той се ядосал.

Инцидентът е станал в полунощ в сряда срещу четвъртък пред сградата на Районното управление на МВР. 36 годишният Крум В. пил часове наред с приятели и когато купонът приключил тръгнал към центъра на курортния град. Разчувстван от алкохола, мъжът решил да сподели проблемите и тревогите си със служителите на МВР и стигнал до управлението им, но те се оказало заключено. След като викал и блъскал известно време по входа, разгневен, пияницата метнал камък и счупил стъкло на ПВЦ вратата.

Обезпокоени от данданията, съседи се обадили във Филиала за спешна помощ във Вършец и на мястото пристигнал екип медици. Гуляйджията обаче ги засипал с обиди и заплахи и те подали сигнал в полицията в Берковица. Дежурен автопатрул пристигнал и задържал скандалджията.

При разпита Крум В. признал, че счупил стъклото защото управлението било заключено и нямало кой да му обърне внимание. На местопроизшествието е извършен оглед и е образувано досъдебно производство. Крум В. е арестуван за 24 часа и ще бъде съден за противозаконно унищожаване на чужда вещ, за което го грозят до 5 години затвор.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право