Пиян троши магазин и две коли

Снимка: Архив

Пиян и агресивен мъж вилня в шуменския квартал "Дивдядово", нанесе щети на денонощен магазин и два автомобила. 30-годишният Свилен К. е арестуван и ще отговаря за хулиганство. Екшънът се разразил към 02 часа в събота на бул."Велики Преслав", съобщават от полицията.

Мъжът първо избил долна част на входна врата на магазина с ритник. После избутал фризер със сладоледи, който се преобърнал върху пътното платно. Малко след това се скарал с шофьора на лек автомобил "Фолксваген Пасат“, който спрял до магазина за покупка. Свилен отворил вратата на шофьора, освободил ръчната спирачка, избутал колата, а тя блъснала последователно други два паркирани автомобила.

На място пристигнал екип на охранителна фирма, както и полицейски, но буйният мъж продължил да се държи агресивно към униформените. Образувано е бързо производство за хулиганство и работата по случая продължава под надзор на прокурор от Районна прокуратура - Шумен. До момента хулиганът не е осъждан, не е ясно дали изстъплението се дължи само на алкохолно опиянение.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право