Пиян шофьор на БМВ без книжка предизвика верижна катастрофа във Варна

Истински екшън, както и верижна катастрофа, предизвика пиян шофьор без книжка във Варна. В четвъртък по ул. "Кап. Р. Николов" във Варна, около 09. 10 ч. автопатрулен екип забелязва лек автомобил БВМ 318, което криволичи, съобщиха от ОД на МВР. Предприет е опит за извършване на полицейска проверка на водача, като са подадени звуков и светлинен сигнал да спре автомобила, но водачът му дава газ в посока бул. "В. Левски".

На локално платно към булеварда БМВ-то блъска изчакващ на знак "Стоп" автомобил "Опел Корса", който от своя страна удря друго МПС пред него, водачът на което обаче напуска място на произшествието и към момента е неизвестен. В "Опела" е имало две жени и три деца, разказаха очевидци на инцидента. От екип на "Спешен център" в болница е откарано 10-годишно момче, пътник от БМВ-то, което се е оплакало от болки в главата.

В болницата детето е прегледано, установена е контузия и е насочено за домашно лечение. При предприетата проверка на водача на колата-нарушител И. А., на 24 г., от с. Пет могили, обл. Шумен, е установено, че е неправоспособен и е управлявал МПС след употреба на алкохол - 1,69 в издишания въздух. Работата по случая продължава.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право