Плажна паника с праисторическата акула

Джейсън Стейтъм срещу древния звяр

Режисьор е Джон Търтълтауб

Суперпродукцията “Мега звяр” е екранизация на романа на Стив Олтън “Meg: A Novel of Deep Terror” и е най-голямата и гореща филмова премиера за началото на месец август в България и голяма част от света. Филмът разказва за оцелял до наши дни кръвожаден мегалодон – най-гигантската и страховита праисторическа акула, съществувала някога, която е достигала над 20 метра на дължина.

“Мега звяр” разчита на режисьора Джон Търтълтауб, който принадлежи към златната среда на Холивуд. Звездите на филма са Джейсън Стейтъм и Ли Бинбин, плюс ценно участие на провокативната мацка Руби Роуз. Но централната атракция, разбира се, ще бъде чудовищния мегалодон.

Ето и официалния синопсис на филма: “Дълбоководна подводница, част от международна програма за изследване, е нападната от гигантско създание, което сме смята за изчезнало, и сега лежи извън строя на океанското дъно, с хванат в капан екипаж. Противно на желанията на дъщеря му Суин (Ли Бинбин), китайският визионер и океанограф (Уинстън Чао) наема експерта в дълбочинни спасявания Джонас Тайлър (Джейсън Стейтъм) да избави екипажа на подводницата – и самия океан – от неудържимата заплаха: 22-метровата акула, известна като Мегалодон. Това, което никой не предполага, е, че преди години Тайлър вече се е срещал със същото ужасяващо създание. В екип със Суин, той трябва да се пребори със страховете си и да рискува собствения си живот, за да спаси всички, които са в капан на дъното… изправяйки се

още веднъж лице в лице с най-големия и страшен хищник на всички времена.”

Режисьор на “Мега звяр” е Джон Търтълтауб („Феномен”, “Инстинкт”, “Съкровището”), а в ролите освен Джейсън Стейтъм, Ли Бинбин и Руби Роуз, са още Маси Ока, Клиф Къртис, Рейн Уилсън, Робърт Тайлър, Олафур Дари Олафсон, Джесика МакНейми, Уинстън Чао и други.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино