Плеймейтката Дениз Хайрула с гореща фотосесия

Деси Димитрова представи първата си книга

Класиралата се на второ място на последния конкурс "Мис Плеймейт“ Дениз Хайрула захвърли дрехите и изгря на корицата на новия брой на Playboy. Брюнетката напоследък предизвика голям интерес в публичното пространство, след като призна, че е новата половинка на Христо Сираков.

На партито за представянето на новия брой на Мъжката библия нейната колежка Деси Димитрова, известна като Фотосесията, премиерно представи и книгата си, в която дава съвети за перфектно тяло. Изненадващо, но макар в момента книгата да се поръчва само онлайн, според авторката първият тираж е вече изчерпан. „Не очаквах този успех! Радвам се, че книгата ми се прие така и ми предстои пускането на нов тираж“, споделя Деси.

По време на Spring Sensations Party в Megami Club Анна-Мария Чернева, Зорница Цветанова, Светлана Гочева и новите изкушение Елеонора и Габриела се превърнаха в горски феи за ефектно шоу.За изненада на публиката плеймейтките излязоха на сцената под музиката на Вивалди и „Пролет“ от цикъла му „Четирите годишни времена“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица