Плеймейтката Марешка с шокираща победа в "Игри на волята"

Плеймейтката Марешка шокиращо спечели първата женска битка между капитани в „Игри на волята: България“. Нейни опоненти бяха Венцислава от Прабългари и Радостина от Траки, които също бяха избрани за капитани от своите племена. Трите дами влязоха в битка за издръжливост, в която трябваше да се задържат за висящ във въдуха дънер най-дълго време без да паднат. Марешка успя да се задържи един час, 15 минути и 7 секудни, с което победи другите две жени.

Освен това, красивата славянка реши да махне клина си по време на битката, защото й пречеше да се държи. Това допълнително я затрудни, но въпреки всичко тя спечели. След края на битката, Марешка можеше да избира между имунитет за себе си или кафе за цялото племе. Тя избра кафе за племето.

В племето на Траки все повече се усеща разделението на лагери. След като Умните попаднаха на плажа, ясно се вижда, че племето е разделено. Едната група иска да минава проблемите с майтапи и закачки, докато другата част е сериозна и иска да се мобилизира в следващите битки.

Въпреки че спечелиха битката за територия и са в луксозната вила, Прабългари изпитват носталгия към плажа.

Славяни получиха първата си задача от капитан Бялото Мите, племето трябваше да оправи рибарската лодка. Докато работеха, получиха писмо, в което стана ясно, че Георгиос може да не работи с другите. Заради привилегията, която си завоюва в началото на шоуто, той има право да получава храна, когато другите нямат, да има топла завивка и да е готов всеки път за битка. Георгиос можеше да избере дали да се откаже от привилегията си и да работи за храната си като другите или да се наслади на наградата си. Първоначално гъркът се отказа, но след разговор с останалите от племето и когато стана ясно, че отказът ще е за цялото предаване, Георгиос реши да се възползва от привилегията си.

Утре вечер предстои първата елиминационна битка за седмицата. Трите племена ще се изправят едно срещу друго, а загубилите ще трябва да излъчат номиниран.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл