Побеснял учител преби гимназист в час по музика (ВИДЕО)

64-годишен учител по музика от гимназията Мейууд Академи в Калифорния се нахвърли да бие ученик в час, а някой от гимназистите се изхитри и записа свирепата схватка.

Тя започна с даскалски тупаник в главата на 14-годишния ученик, продължи с разменено надмощие в единия край на стаята, след което по-тежкият педагог Марстън Райли получи предимство и, въпреки отчаяните опити на децата да го удържат, продължи безмилостно да налага момчето, предаде Канал 3.

Ученикът спешно е бил транспортиран в близката болница, където третирали леките му контузии, след което го пуснали да си ходи вкъщи.

Райли бе арестуван, но после бе пуснат под гаранция. Той дори получи подкрепа, като в сметка в онлайн платформата GoFundMe за него бяха събрани над 40 000 долара до понеделник следобед

Според учениците боят започнал заради спор относно училищното облекло, при който тийнейджърът си позволил расистка обида към чернокожия учител по музика.

Родителите са разделени - едни съчувстват на учителя, като твърдят, че той се отбранявал, докато други припомнят и други негови агресивни изблици.

Шерифството в Лос Анджелис разследва побоя, а учителят на 30 ноември ще се яви в съда.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл