Побеснял шофьор троши кола с бухалка в София

Столични полицаи предприеха действия по установяване на всички факти и обстоятелства около трите случая на агресивно поведение и последвали саморазправи след пътни инциденти в столицата само за ден, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Тази сутрин около 8.00 часа на „Бистришко шосе” бил получен сигнал за пътнотранспортно произшествие между два леки автомобила. Водачът на една от колите слязъл и нанесъл удари с бухалка по другия шофьор и по автомобила му. Пострадалият е откаран в болница, разминал се е с контузни наранявания. Нападателят, който веднага е избягал от местопроизшествието, е установен и задържан в резултат на предприетите светкавични полицейски действия.

Почти по същото време на бул. „Черни връх” и ул.”Червена стена” след леко пътнотранспортно произшествие, пътник от единия автомобил нанесъл удар на водача на другата кола. Нападателят е задържан в Четвърто РУ.

Малко по-късно, около 10.15 часа, на бул. „България” е възникнал пътен инцидент между лек автомобил и велосипедист. Колоездачът счупил страничното огледалото на колата. Двамата са отведени в Четвърто РУ, където са им съставени предупредителни протоколи.

Работата и по трите случая продължава.

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право