Погба и Ибрахимович искат да играят

Снимка: AFP

Две от големите звезди на "Манчестър Юнайтед" - Пол Погба и Златан Ибрахимович, искат да играят още в събота при домакинството срещу "Нюкасъл". Двамата лекуваха контузии, но вече са готови да се завърнат в състава на Жозе Моуриньо и да помогнат в стопяването на осемте точки преднина на лидера "Манчестър Сити".

Погба пропусна 12 двубоя, след като се контузи при победата над "Базел" с 3:0 през септември.

Ибрахимович пък получи травма през април, но въпреки това подписа нов договор и остана на "Олд Трафорд". Моментът за завръщането на двамата изглежда повече от идеален. Новото попълнение в атаката Ромелу Лукаку зацикли и не е вкарвал гол в седем поредни срещи.

Пред оздравяване е и защитникът Маркос Рохо. Аржентинецът е извън терените от седем месеца, но скоро ще попадне в разширения състав за мачовете на "Юнайтед".

В следващите две срещи "червените дяволи" са като домакин на "Нюкасъл" и "Брайтън". Двубои, които влизат в графата задължителни. В края на ноември "Юнайтед" ще има труден тест при гостуването си на представящия се добре "Уотфорд", а след това предстоят дербита с "Арсенал" и "Манчестър Сити". Мачове, в които Погба и Ибрахимович могат да изиграят своята решаваща роля.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят