Погребват Джордж Майкъл без приятеля му Фади Фаваз

Джордж Майкъл

43-годишният Фади Фаваз, който все още е в траур, не крие мъката си. Партньорът на Джордж Майкъл признава пред "Сън", че нищо не знае за погребението на бившия си приятел. Причина е семейството на певеца, което организира погребението и "мълчи" по случай. В крайна сметка самият Фади откри тялото на 53-годишния певец на 25 декември в жилището му в Оксфордшир.

Първоначално смъртта на изпълнителя на "Wham !" изглеждаше мистериозно, но в крайна сметка съдебните медици изясниха, че Джордж Майкъл е починал от сърдечна криза, по точно от "дилатативна кардиомиопатия с миокардит и чернодробна стеатоза.

Всичко се пази в тайна. Семейството на легендарния певец е изключило напълно Фади Фаваз. "Погребението? Не мога да ви отговоря, всичко се пази в тайна", разкрива той пред медията. „Не мога да ви кажа. Отдавна трябваше да се случи. Проточи се доста. Бях напълно объркан. Но наистина нищо не знам по отношение на погребението. Повярвайте ми. Наистина е странно", добави бившият партньор на Джордж Майкъл.

След кончината на Джордж Майкъл Фади Фаваз първоначално бе заподозрян за смъртта на певеца, но след излизането на резултатите от аутопсията, всички подозрения срещу партньорът на звездата отпаднаха.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини