Подарък от УЕФА за най-известното дупе в света

Кинси Волански измина най-краткия път от анонимността до славата. Блондинката, нахлула в 20-ата минута на финала в Шампионската лига „Тотнъм“ - „Ливърпул“ (0:2), е най-горещата тема след двубоя в Мадрид. Няма да е пресилено, ако се каже, че актрисата и модел бе най-свежият елемент в скучните и на моменти дори дотягащи 90 минути. А Кинси открадна не само минутка от телевизионното време, но и много повече. Два дни след последния съдийски сигнал на рефера Дамир Скомина, красавицата е тема №1 във всички водещи световни медии. И това й донесе 2 500 000 нови последователи в социалната мрежа Инстаграм само след първите 12 часа. Стигна се дотам, че й бе хакнат профила, но от компанията, собственост на Фейсбук, вече работят по възстановяването му. Дори това не развали настроението на Кинси, която призна, че това са нейните най-вълнуващи 24 часа в живота. И обеща на 1000 от своите нови фенове картичка с автограф.

Далеч по-любопитна обаче бе реакцията на УЕФА, организатор на турнира на богатите. Служител на европейската футболна асоциация е причакал Кинси на летището в испанската столица, за да й ... подари спомен от голямата нощ – ВИП билет от двубоя в стъклена рамка. Така, макар и негласно, от Нион поощриха хулиганското деяние на рускинята и дадоха предпоставки за бъдещи такива пробиви в сигурността.

“Най-сладкият служител на УЕФА ми подари този плакет на летището“, написа рускинята в туитър, публикувайки и кратко видео на придобивката.

Интересното е, че Кинси успя не само да натрупа слава, но и да направи сериозна реклама на бизнеса на нейния приятел Виталий Здровецкий - Vitaly Uncensored. Именно този надпис бе изписан върху оскъдния бански, с който красавицата нахлу под прожекторите на „Уанда Метрополитано“. По този начин фирмата получи невероятен отзвук без да се налага да плаща колосални суми за телевизионен маркетинг. И действието на Кинси бе възнаградено за втори път - Виталий предложи брак на любимата си директно в социалните мрежи.

„Нямам търпение да се оженя за теб“, написа руснакът на снимка от „дефилирането“ на Кинси по терена.

Самият руснак също има опит с подобни деяния. През 2014 година той нахлу на финала на световното първенство в Бразилия и оттогава има забрана да посещава футболни мероприятия. Това обаче не го възпря да присъства на мача в събота, дегизиран с фалшива брада. По всичко изглежда, че Виталий и Кинси ги очаква дълъг, щастлив и вероятно нестандартен семеен живот. Горчиво!

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят