Подводни пируети с палавата Кристен Стюарт

Хорър на хоризонта

Сценарият е на Браян Дюфийлд и Адам Козад

Новият филм с очарователната Кристен Стюарт “Underwater” иска да изглежда като интригуващ хибрид между “Пришълецът” на Ридли Скот и “Бездната” на Джеймс Камерън.

“Underwater” разказва историята на група учени, които трябва да се борят за живота си след като земетресение поврежда фатално подводната им лаборатория. В опитите си да намерят решение на проблемите си, те събуждат непознато създание, което е готово на всичко, за да защити територията си. Сега хората ще трябва да се отбраняват не само от последиците от природните стихии, но и от непознато на човечеството зло.

Режисьорът Уилям Юбанк е събрал солиден актьорски състав. Освен Стюарт тук са Венсан Касел, Ти Джей Милър, Джон Галахър Младши и Джесика Хенуик.

За разлика от предишните си два филма, Уилям Юбанк този път не е сценарист. Тази чест се пада на дуото Браян Дюфийлд и Адам Козад, припомня operationkino.net. Първият е работил по “The Babysitter” и уестърна с Натали Портман “Jane Got a Gun”. Козад има в портфолиото си “Джан Райън: Теория на Хаоса” на Кенет Брана и “Легендата за Тарзан”.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино