Подновиха шампионата с нови скандали

Големи скандали се развихриха в родния шампионат веднага след подновяването. Преди паузата, дошла заради контролите на националите отбори, на устите на всички бяха реферите ни. Сега отново те го отнесоха.

Във Варна местният "Черно море" записа първа победа на своя стадион от юли миналата година. Победен бе "Пирин" с 2:1. След мача Милен Радуканов, треньор на тима от Благоевград, заяви, че главният рефер Валентин Железов помогнал на варненци за успеха.

"Черно море" ни надигра в определени моменти, но бутане, бутане, бутане – каза Радуканов. - Главният рефер развали целия мач.“

В София за гушите се хванаха ръководствата на "Славия" и "Витоша" (0:0). Причината - от щаба на тима от Бистрица искали... пожарна на стадиона.

"Слави Галев, представител на "Витоша", прояви необуздана агресия - разкри пред "Спортал" Боян Кайров, делегат на мача. - Нападнати бяха представители на "Славия" и хора по поддръжката на националния стадион. Претенциите бяха, заради пожарна, която искаха да е вътре на стадиона. Много добре знаем, а и проверихме правилата, това не е изискуемо от БФС. Разбира се пожарна кола имаше извън стадиона и беше в готовност, каквато е наредбата.“

Венцеслав Стефанов, президент на "Славия", призна, че бил заплашван от представители на "Витоша" след края на мача.

Снимка: Спортал

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ