Подпалиха катафалка в Бургас

Катафалка изгоря като факла в комплекс "Славейков", а основната версия, по която работи полицията, е умишлен палеж заради конкуренция.

"Не че агенциите се поръчват една друга, просто става дума за хора, които искат всички да им се отчитат", казаха близки до случая.

Автомобилът,който е изгорял изцяло, бил паркиран пред блок в комплекс "Славейков". Призори в петък, около 04:00 часа, съседи видели как катафалката избухва в пламъци и се обадили в полицията. Возилото е собственост на ЕТ „Авона-Р.Черкезова”.

Собственичката Румяна Черкезова твърди, че знае кой е поръчител на палежа. "През лятото запалиха колата на колежката Стефка Димитрова, след това и погребалната й агенция. Сега дойде и моят ред”, каза потърпевшата.

"Това не са конкуренция, не са колеги. С колегите сме в добри отношения. Това са хора, с които съм работила", заяви пред "Труд" Черкезова. Тя каза още, че е дала имената на подозираните от нея поръчители на полицията.

По думите й многократно била заплашвана. Звънели и непознати номера, хора идвали в офиса и и си предлагали услугите да ги охраняват. "Охрана в кавички", натърти собственичката. Последните заплахи по телефона получила през април тази година. По думите и, целта на извършителите била да я премахнат от пазара.

"Ще продължа да работя. Автомобилът е изгорял, дригуят пък е на ремонт в сервиза, защото го разбиха, но ще намеря начин да продължа, колегите ще ми помогнат с тяхна кола" заяви Румяна Черкезова.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право