Подпалиха магазин на модна къща „Агресия” (обзор)

Неизвестен бандит разби витрината на луксозния магазин на модна къща „Агресия”, лисна вътре гориво и драсна клечката. Огненият атентат в центъра на София бе извършен близо 9 месеца след разстрела на шефа Александър Антов. Убийците и до днес не са разкрити.

Сигналът за пожара на ул. „Алабин” бил подаден в 5,20 ч. Огнеборците пристигнали за минути и спрели пламъците, преди да плъзнат към вътрешността на магазина. Няма изгоряла стока, щетите са само от счупената витрина и опушените стени.

Полицията работи по версията, че палежът е бил за сплашване на наследниците на Александър Антов. Шефът на „Агресия” бе убит със 7 куршума на 8 януари в столичния квартал „Бистрица”, когато излязъл да разходи кучето си. Още на другия ден се разбра, че Антов е прехвърлил фирмата си на някой си Петко Васков Митов, най-вероятно „бушон”, по всяка вероятност заради дългове.

„Съдбата ни изпраща изпитания, за да провери колко сме силни! Ще продължим заедно да се борим!”, написа по повод палежа дъщерята Мая Антова във фейсбук.

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право