Пожарникар продавал дрога на гробище (обзор)

Служител на пожарната към хасковската община Стамболово е бил арестуван в събота за продажба на наркотици на гробището в Хасково. В хода на спецоперация антимафиоти и ченгета от отдел „Вътрешна сигурност” на МВР закопчали с белезници 40-годишния Ангел Н. По неофициална информация задържаният е син на известния в града треньор по борба в града Димитър Н.

Огнеборецът е бил спипан, докато продава малки дози марихуана и амфетамини на местни младежи на алея на гробищен парк в кв. „Македонски”. При ареста в джобовете на Ангел са открити над 100 грама наркотични вещества.

Според местни сайтове акцията била подготвена след сигнали от очевидци, че през почивните дни в гробищния парк редовно идват младежи да си купуват дрога. Най-вероятно пожарникарят е бил следен поне от месец, смятат запознати.

В хода на операцията са проведени множество обиски на жилища в целия квартал „Македонски”. Претърсен е и домът на арестувания. Пожарникарят е зад решетките за 24 часа, предстои да му бъде повдигнато обвинение и да бъде освободен от длъжност.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право