Пожар бушува в дърводелска работилница

Пожар в дърводелска работилница във великотърновското село Присово унищожи част от машините в нея и дървен материал. Огънят лумнал в четвъртък срещу петък през нощта, като причината е късо съединение.

На място веднага пристигнали огнеборци, които потушили пламъците. В петък през целия ден на място са дежурили екипи на РДПБЗН-Велико Търново тъй като наблизо има пристройки с дървен материал.

В петък пък автомобил БМВ се самозапалило на ул. "Цанко Церковски" във Велико Търново. Возилото пламнало заради залепнал стартер. Причината е, че след като паркирал колата пред Гимназията по туризъм, собственикът открил, че тя тръгва сама на скорост и дръпнал ръчната спирачка, което пък предизвикало аварията.

От автомобила започнал да излиза пушек и той алармирал пожарната. Четири огнеборци се отзовали на място и локализирали горенето. Заради инцидента е унищожено предното стъкло на автомобила.

В писък е горял и контейнер във Велико Търново. През зимния сезон контейнерите се самозапалват обичайно от изхвърлена незагасена пепел от печки и камини.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони