Покер, секс и измами в „Играта на Моли“

Филмът е по действителен случай

Разкошната Джесика Частейн е сменила прическата и цвета на косата за новия си филм “Играта на Моли”, режисиран от Арън Соркин, който е един от най-известните сценаристи в Холивуд, а сега е решил да се пробва зад камерата.

33-1

Сюжетът е вдъхновен от действителни събития и разказва за надъханата мацка Моли Блуум, която не успява да спечели място в олимпийския отбор по ски и си взима година отпуск преди да започне обучението си по право. През това време тя е сервитьорка в Лос Анджелис и по стечение на обстоятелствата се превръща в организатор на нелегален покер и започва да печели милиони като шефка на най-ексклузивните игри в света. Сред звездите, които залагат при нея, има бизнес магнати, милионери, руската мафия, а също и Бен Афлек, Леонардо ДиКаприои Тоби Макгуайър, пише operationkino.net.

Осем години по-късно тя е разкрита и през 2013 година е арестувана от ФБР. Eто какво казва Частейн за филма и ролята: “Мисля, че публиката определено ще заложи на Моли! Още от първите пет минути – не мога да не обърна внимание на откриващата сцена на филма, тя е толкова силна, и непосредствено след това всички са готови да станат почитатели на моята героиня. Научаваме много за нея. Не искам да издавам прекалено много подробности, но мисля, че представянето й като жена и човек е страхотно, и макар да взима погрешни решения, те не я дискредитират в очите на публиката, и ние не я “изоставяме” заради грешките, които прави. Зрителите ще останат с нея до края, защото тя е силна личност, която носи отговорността за всичките си решения и постъпки.”

33-3

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино