Полицаите в Бургас удариха улица на контрабандистите

Улица на контрабандистите бе ударена в Бургас. Ченгетата получили сигнал, че лица крият цигари без бандерол в ж к "Меден рудник", на ул. "Капитан Петко Воевода". Те тръгнали по горещи следи и разкрили извършителите.

Няколкостотин кутии цигари без акцизен бандерол били открити на въпросната улица само за един следобед. Първите скрити късове тютюн били спипани в дома на 51-годишната А.Ю.: 162 кутии цигари.

У комшията й 27-годишния А.К. , в една от постройките към къщата, лъснали още контрабандни цигари. Те били маскирани в тайник в земята, в който са намерени 329 кутии с цигари без бандерол.

В помещение, пригодено за хранителен магазин, на същия адрес са открити четири кутии цигари без акцизен бандерол и пластмасово шише с около 9 литра домашна ракия. А.К. направил пълни самопризнания по случая и е задържан за срок от 24 часа. Цялостното документиране на двата случая продължава от служители на Четвърто Районно управление – Бургас.

Както Труд вече писа, контрабандистите на тютюн намират всевъзможни скривалища в домовете и дворовете си. само преди седмица в зайчарника на жител на руенското село люляково бе открита контрабанда на цигари. Оттам тръгна и виц, че зайците в руенско пропушили.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право