Полицаи и таксиджии издирват шофьора, убил жена на "зебра" в Пловдив

Близки и колеги на се събраха днес на лобното й място, за да поднесат цветя и запалят свещи. Все още няма и следа от шофьора, убил жената. Освен полицията, в издирването му се включиха и таксиметрови шофьори от Пловдив, съобщава БНТ.

61-годишната Бонка работела като помощник в кухнята на заведение на бул. „Шести септември". Малко преди 21 часа снощи жената излиза от ресторанта, за да отиде до магазин на отсрещния тротоар. В това време през пешеходната пътека профучава кола и я оставя на място. Шофьорът дори не е спрял, за да види какво се е случило или да повика помощ.

Част от гостите на заведението също са станали свидетели на шокиращата гледката. Колегите на Бонка я описват като невероятен човек.

Все още няма и следа от извършителя на престъплението. Окръжната прокуратура разследва трагичния случай. Хората от квартала настояват незабавно на мястото на инцидента да бъдат поставени легнали полицаи.

Тази сутрин Пловдив осъмна с още една тежка катастрофа. Автомобил се е блъснал в стълб, след което се е подпалил и е изгорял. Шофьорът се е отървал без сериозни наранявания.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България