Полицаи спипаха туристи с марихуана и екстази

Близо 125 грама марихуана и 15 таблетки екстази са намерили и иззели за едно денонощие служителите от две крайморски районни управления по Южното Черноморие – тези в градовете Приморско и Царево.

Около 02.30 ч. на 12.07.т.г. служители от Районно управление – Приморско извършили проверка на 27 годишния А.Р. от Димитровград, обитаващ квартира, разположена на ул. «Петрова нива» в Китен. В квартирата намерили иззели близо 20 грама суха зелена тревна маса и 15 таблетки с различна форма, цвят и големина / екстази/. Свивка с марихуана открили и при извършения личен обиск на задържания за срок от 24 часа мъж.

Свивка със суха тревна маса / марихуана/ е открита и при личния обиск на 20 годишния И.П от Ловеч, работил като спасител на плажа в с. Синеморец. Той също е задържан за срок от едно денонощие.

Наркотици са намерени и при проверка в търговски обект за плажни стоки, разположен в к-г «Нестинарка» в Царево, стопанисван от 48 годишния М.С. от Харманли, обл. Хасково, осъществена около 13.10 ч. вчера от служители на Районно управление – Царево. В търговския обект са открити и иззети кутия и плик със зелена тревна маса / марихуана/, а в обитаванато от М.С. бунгало, разположено в к-г «Нестинарка» - още три полиетиленови пликове, съдържащи зелена тревна маса. Общото тегло на намереното наркотично вещество е 104 грама. М.С. е задържан за срок от 24 часа. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Царево.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право